Hoe gebruik je een welkomstbord?

Welkomstborden gebruiken op je trouwdag

De trend van nu is het gebruik van een Welkomstbord. Je kunt deze op verschillende locaties inzetten tijdens de grote dag.
Te beginnen natuurlijk bij de entree van de locatie. Het bord kan je bij lekker weer buiten zetten, maar je kunt er ook voor kiezen deze in een hal neer te zetten. Zo weten gasten direct dat ze op de juiste plek zijn voor jullie bruiloft.

Hoe zet je een welkomstbord neer?

Het is erg makkelijk om een welkomstbord op een ezel te zetten. Zo staat het bord duidelijk in zicht voor de gasten. Vaak hebben trouwlocaties deze al in hun bezit, maar huren van een ezel is ook een optie.
Je kunt er ook voor kiezen om een bord op de grond te plaatsen, ergens tegen aan leunend. Je kunt de setting dan leuk aankleden met mooie windlichten of bloemen erom heen. 

Wat staat er op een welkomstbord?

Het idee van een welkomstbord is om je gasten te verwelkomen. Dat kan met een tekst als Welkom op onze bruiloft. Je kunt een tekst in het Nederlands of Engels doen. Tegenwoordig hoeft een welkomst tekst er niet per se meer op te staan en kun je ook gaan voor jullie namen of initialen gevolgd door de trouwdatum. 

Het welkomstbord is vaak het eerste wat je gasten zullen zien op de grote dag en kan een goed beeld geven van jullie sfeer. Het is daarom erg leuk om de stijl van jullie bruiloft door te voeren in het bord. De ideeën zijn eindeloos. Gaan jullie voor modern, romantisch, 1 kleur of juist heel kleurrijk?

Hieronder zie je enkele voorbeelden van onze favoriete welkomstborden uit de Meneer Bollie collectie.

welkomstborden blog

  1. namen modern Welkomstbord
  2. Bloemen namen welkomstbord
  3. Celebrate roze welkomstbord
  4. Lemon namen welkomstbord
  5. Grey yellow welkomstbord

Kijk hier voor de gehele collectie welkomstborden.

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram? Heb je een welkomstbord van Meneer Bollie gebruikt tijdens je bruiloft?. Wij vinden het leuk als je ons wilt taggen op social media @meneerbollie #meneerbollie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *