Hoe plak je een keukensticker?

Bij Meneer Bollie verkopen we een grote collectie aan keukenstickers. Het kan best spannend zijn om de sticker daadwerkelijk op te plakken. Hoe je te werk gaat kan je hieronder lezen. Het belangrijkste is dat je vooral rustig te werk gaat en je tijd neemt.

sticker uitleg

Stap 1. Je hebt je bestelling ontvangen.

Het kan zijn dat de sticker die je ontvangen hebt opgerold in de doos heeft gezeten. Hierdoor kan het zijn dat het lijkt alsof het sticker vel gerimpeld is. Maar schrik niet, deze rimpels verdwijnen. Leg de sticker plat op een harde ondergrond, zoals de vloer of op de tafel en wrijf met bijvoorbeeld een bankpasje de sticker goed vast op het stickervel. Let op dat je hierbij altijd vanuit het midden naar buiten wrijft.

Stap 2. Is je ondergrond goed voorbereid?

Zorg dat je onze stickers op een gladde ondergrond gaat plakken. Die tevens schoon, vet en stofvrij is. Is een muur recent geschilderd wacht dan minimaal 2 weken voordat je de sticker gaat aanbrengen.

Stap 3. Verwijder het achterste vel (rugpapier).

Verwijder altijd rustig het achterste vel van de sticker.

Stap 4. Plaats de sticker op de ondergrond.

Draai de sticker voorzichtig om zodat de plakzijde van de sticker naar achteren is gericht en plaats deze op de ondergrond. Ga rustig te werk. Wrijf de sticker stevig na, gebruik hierbij bijvoorbeeld een bankpas om te wrijven.

Bij he bestelling krijg je altijd van ons een uitleg meegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *