Schoenstickers 

Een klein detail kan een groot verschil maken. Je schoenen mag je niet vergeten op de grote dag. De schoenstickers plak je op de onderkant van je schoenen en zorgt voor net dat beetje extra op jullie grote dag.

Ontdek alle schoenstickers
I do XL schoensticker

MEMORIES THAT LAST!

Laat al je wedding gasten een gelukwens schrijven in een gastenboek. Het boek is een hardcover met blanco pagina’s. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen wat ze willen schrijven of tekenen. Gebruik leuke wedding stickers, goud of zilver pennen of laat je gasten aan de slag gaan met een polaroid camera. De opties zijn eindeloos.

Ontdek alle gastenboeken

MAAK TRAKTEREN MAKKELIJK!

verjaardag printable

Downloaden, printen en knippen. Dat zijn de simpele stappen die je moet doorlopen om een leuke persoonlijke traktatie te creëren. Bij de boek- of hobbywinkel kan je papier kopen wat net iets dikker is dan normaal print papier. Dit zal je traktatie label net een wat luxer effect geven. Print de labels zo vaak uit als je wilt, knip ze op maat en maak de label vast aan je traktatie. Leuk voor op school of bij een verjaardagsfeestje.

Ontdek alle verjaardagslabels

HET GEZICHT ACHTER MENEER BOLLIE

In mijn webshop bied ik een assortiment aan producten aan die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. Van stickers speciaal ontworpen voor de Ikea Duktig speelkeuken tot printbare items zoals traktatie labels en bedank labels. Daarnaast vind je bij mij ook stickers en printbare producten die ideaal zijn voor bruiloften. Ontdek een scala aan creatieve en praktische items die je feestjes en speciale momenten net dat beetje extra geven.

It's blog time

Knijpfruit wikkels

Op zoek naar een leuke maar makkelijke traktatie, dan is knijpfruit echt een leuke optie, het is makkelijk uit te delen en zeker als je gaat trakteren aan groep met nog veel kleine kindjes is het [...]

Lees verder
Creëer je eigen ijssalon

IJsje verkopen is toch het leukste wat er is voor kindjes. Je kindje kan helemaal op gaan in zijn eigen fantasie wereld.

Lees verder
Maak een goodiebag voor je bruidspersoneel

Hoe leuk is het om je bruidspersoneel te verrassen met een persoonlijke goodybag. Leuk als verrassing om uit te delen op het vrijgezellen feest. Of om te geven in aanloop naar de grote dag. Maar ook [...]

Lees verder
Hoe gebruik je een welkomstbord?

Welkomstborden gebruiken op je trouwdag De trend van nu is het gebruik van een Welkomstbord. Je kunt deze op verschillende locaties inzetten tijdens de grote dag. Te beginnen natuurlijk bij de entree van de locatie. Het [...]

Lees verder
Lees meer blog berichten