Schoenstickers 

Een klein detail kan een groot verschil maken. Je schoenen mag je niet vergeten op de grote dag. De schoenstickers plak je op de onderkant van je schoenen en zorgt voor net dat beetje extra op jullie grote dag.

Ontdek alle schoenstickers
I do XL schoensticker

wie zijn wij?

Bij Meneer Bollie shop je de leukste stickers. Wij hebben de grootste collectie Ikea Duktig stickers van het land. Maar ook de leukste items voor je bruiloft shop je bij ons. Zo verkopen wij o.a. stickers, welkomstborden en strijkapplicaties om zo een persoonlijk tintje te geven aan de grote dag. En hebben wij de grootste LHBTIQ+ wedding collectie van Nederland.

It's time for a wedding!

De wedding kaars is een super leuk origineel cadeau voor een aanstaande bruid of bruidegom. De kaars heeft een heerlijke vanille geur. 
Maar je kunt de kaarsen ook als bedankje aan je gasten geven na de bruiloft. Zo hebben ze een mooi aandenken aan jullie dag.

Ontdek alle wedding kaarsen

Memories that last

Laat al je wedding gasten een gelukwens schrijven in een gastenboek. Het boek is een hardcover met blanco pagina’s. Hierdoor kunnen gasten zelf bepalen wat ze willen schrijven of tekenen. Gebruik leuke wedding stickers, goud of zilver pennen of laat je gasten aan de slag gaan met een polaroid camera. De opties zijn eindeloos.

Ontdek alle gastenboeken

It's blog time

Lees meer blog berichten