Raamborden

Op zoek naar een originele manier om een geboorte of een trouwerij aan te kondigen.
Met onze raamborden in diverse designs te krijgen gaat jullie speciale mededeling van je zeker opvallen.

Een raambord is een driehoekig bord dat je bevestigd op een buitenraam. De borden zijn bekend onder heel wat verschillende namen: makelaarsbord, raambord, V-bord, geboorte raambord of wedding raambord.

Onze raamborden zijn gemaakt van kanaalplaat en hebben standaard dubbelzijdige kleefstrips aan de vouwbare flappen zitten. Verwijder de papieren strips en bevestig het bord op het raam. Hierdoor is het bevestigen van je raambord op het buiten raam super snel en makkelijk.
Je kunt echter ook kiezen voor zuignappen als bevestiging. Je kunt daardoor je raambord makkelijk verplaatsen.

De afmeting van het raambord is 100×70 cm, dit vouw je naar 50×70. Het raambord is een staand model, we printen het ontwerp direct op polyprop kanaalplaat.
Meneer Bollie ontwerpt alle borden zelf, hierdoor heb je een origineel design.

Ook hebben wij geheimhouding als het gaat om de naam van jullie nog niet geboren kindje. Wij zullen geen afbeeldingen op social media plaatsen zonder dat we zeker weten dat de kleine geboren is.
Dit maakt het wellicht voor jullie makkelijker om het geboorte raambord in de laatste weken van de zwangerschap te bestellen.

Let op: de kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

raambord met tape

Raambord met dubbelzijdige tape.

raambord met zuignap

Raambord met zuignappen.