Schoenstickers bruiloft

Wat zijn precies schoenstickers?

Schoenstickers voor onder trouwschoenen zijn de perfecte manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan jouw grote dag. Deze stickers kunnen worden gebruikt door zowel de bruid als de bruidegom en zijn speciaal ontworpen om op de zool van jouw schoenen te plakken.

Met deze stickers kan je jouw trouwschoenen personaliseren door er jouw initialen, een bijnaam of de trouwdatum op te laten drukken. Dit zorgt niet alleen voor een leuke touch, maar het is ook een mooie manier om te laten zien dat je bij elkaar hoort.

Bij ons kan je kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren, zodat je altijd een sticker kunt vinden die perfect past bij jouw stijl en thema van jouw bruiloft. Onze stickers zijn van hoge kwaliteit vinyl en gemakkelijk aan te brengen. Bovendien zijn ze ook gemakkelijk te verwijderen zonder dat ze sporen achterlaten op jouw schoenen.

Schoenstickers kun je makkelijk personaliseren.

Er zijn verschillende soorten schoenstickers die gebruikt kunnen worden bij een bruiloft. Een populair type is de Mr of Mrs schoensticker met de achternaam van de bruid en bruidegom. Maar denk ook eens aan initialen  of een datum om te gebruiken in plaats van jullie namen.

Onze schoenstickers worden gemaakt van vinyl. Dit is een zelfklevende snijfolie. De teksten worden contour gesneden, dus er zit geen witte of doorzichtige rand om de sticker heen. Speciaal voor de bruiden/bruidegommen die graag sneakers willen dragen hebben we de sneaker stickers. Deze stickers zijn gemaakt van strijk vinyl en moeten dus op de sneaker gestreken worden. De sneaker sticker komt dus zichtbaar aan de zijkant/achterkant van de schoen.

Bekijk onze collectie schoenstickers

Schoenstickers zijn een musthave op je bruiloft.

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je best uitzien, van top tot teen. Maar heb je al eens gedacht aan de onderkant van je trouwschoenen? Met trouw schoenstickers kun je ook deze vergeten plekjes een persoonlijk tintje geven.

Deze stickers zijn speciaal ontworpen om op de zool van je trouwschoenen te plakken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en sommige stickers zijn zelfs te personaliseren met jullie namen of trouwdatum. Zo wordt het lopen naar het altaar nog specialer en persoonlijker.

De trouw schoenstickers zijn niet alleen leuk voor de bruid, maar ook voor de bruidegom en zelfs voor de wedding crew. Zo kun je de hele trouwpartij voorzien van deze unieke en persoonlijke touch.

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn gemakkelijk aan te brengen op de zool van je schoenen. 

Kortom, trouw schoenstickers zijn een leuke en persoonlijke toevoeging aan je trouwoutfit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en sommige stickers zijn te personaliseren. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk aan te brengen op de zool van je schoenen, met de bijgeleverde instructies. Maak je trouwdag nog specialer en bestel vandaag nog jouw trouw schoenstickers.

Bestel vandaag nog jouw schoenstickers bij Meneerbollie.nl en maak jouw bruiloft nog specialer! Onze stickers worden snel geleverd en zijn direct klaar voor gebruik.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte schoenstickers voor jouw speciale dag.

Dit zijn ons favoriete schoenstickers voor je trouwschoenen.

Schoenstickers voor je trouwschoenen.

Kortom, met schoenstickers voor onder trouwschoenen kan je jouw grote dag nog specialer maken. Het is een leuke manier om jouw trouwschoenen te personaliseren. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte stickers voor jouw bruiloft!

Algemene informatie

  • Vinyl
  • Contour gesneden
  • Kies uit diverse kleuren

Kies uit verschillende stijlen

  • Tekst
  • Datum
  • Bijnaam
  • Achternaam

Personaleren is mogelijk

  • Pas de namen en trouwdatum aan