Keukensticker set

Onze keukenstickers zijn speciaal ontworpen voor de Ikea Duktig speelkeuken en bestaan uit een boven en onder sticker voor op de achterzijde van de keuken.

Keukenstickers achterkant

Deze keukenstickers zijn speciaal ontworpen voor de achterkant van de Ikea Duktig speelkeuken.

Kastdeurstickers

Deze stickers zijn speciaal ontworpen om op de voorkant van de Ikea Duktig speelkeuken te plakken.

Tekst en naam deurstickers

Stickers die speciaal zijn ontworpen om op de voorkant van de Ikea Duktig speelkeuken te plakken leuk met je eigen naam.

Winkeltje spelen wie heeft dat nou niet gedaan vroeger. Tegenwoordig kan je je kind zich helemaal uitleven in haar of zijn winkeltje. Wat dacht je van een ijskraam of een eigen snoepwinkel.

Met onze keuken stickers tover je het keukentje van Ikea Duktig in een handomdraai om tot heel iets nieuws. Gegarandeerd uren speelplezier.

Onze keuken stickers zijn bedoeld om op de achterkant van de keuken te plakken. Draai de keuken om en zo creëer je de ijskraam of snoepwinkel voor jouw kleine mini. Omdat onze keuken stickers speciaal voor Meneer Bollie ontworpen zijn zal je ze niet snel ergens anders tegen komen, zo heb je dus ook nog een uniek keukentje.

De keuken stickers van Meneer Bollie zijn gemaakt voor het Ikea Duktig keukentje met de afmeting 72x140x109 cm

Wil je ook de voorkant van je Ikea Duktig speelkeuken pimpen dan hebben we ook leuk stickers die je op de deurtjes kunt plakken. 

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram account?