Naamstickers

Shop onze meest populaire naamstickers.

Naamstickers op de muur

Creëer een persoonlijke sfeer door de naam van je kindje op de muur te plakken.

Stokke Tripp Trapp stickers

Deze naam en woord stickers passen op de achterzijde van de Stokke Tripp Trapp kinderstoel.

Ikea Sundvik stickers

Deze naam en woord stickers passen op de voor of achterzijde van de Ikea Sundvik kinderstoel.

Onze Meneer Bollie naamstickers zijn een hele leuke manier om de kinderkamer op te vrolijken van je mini op met haar of zijn eigen naam.
Ook kun je onze naamsticker plakken op een meubelstuk zoals een kinderstoel, bedje of kast.
Je kunt kiezen diverse maten naamstickers, waaronder ook een naamsticker die past op de de kinderstoel van Ikea model Sundvik of de Stokke kinderstoel model Tripp trapp.

Het stickervel printen wij in full-colour en wordt daarna uitgesneden in contouren.

Het aanbrengen van de naamsticker is eenvoudig. Hierdoor is het een makkelijke en leuke manier om de kinderkamer of kindermeubel snel om toveren en dat lukt zeker met deze naamstickers! De sticker kan je makkelijk plakken waar je maar wilt.

Het aanbrengen van onze naamstickers is heel simpel.
Onze naamstickers zijn geschikt voor allerlei vlakke ondergronden, het liefst zonder structuur. De stickers zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de stickers aanbrengen door het het transferpapier te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Let op: Deze naamstickers worden speciaal voor jou gemaakt, om deze reden is de levertijd langer dan normaal 4-7 werkdagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Let daarom goed op of de spelling van de naam correct is.