Opruimstickers

Zorg dat je speelhoek er netjes uitziet met onze opruimstickers. Je kunt de sticker plakken op een opbergbak uit de Ikea Trofast serie of een speelgoedkist zoals de Ikea Stuva.
We hebben de keuze uit woorden of iconen opruimstickers.

Barbies sticker

Woorden opruimstickers

Lego pop opruimsticker

Iconen opruimstickers

Woorden opruimstickers

Zorg dat je speelhoek er netjes uitziet met onze woorden opruimsticker. 
Kies uit 3 verschillende lettertypes.

Opruimstickers

Een speelse manier van opruimen lukt zeker onze opruimsticker. De afbeelding geeft duidelijk aan wat er in de opruimbak zit.

Onze opruimstickers zijn altijd 5cm hoog en passen perfect op de Ikea Trofast opbergbakken. De stickers zijn te bestellen in 3 verschillende fonts (lettertypes).
De sticker is in contouren uitgesneden en heeft daardoor geen wit of transparante randen. Onze stickers worden gemaakt van zelfklevend vinyl van hoogwaardige kwaliteit. 

Onze stickers zijn geschikt voor allerlei vlakke ondergronden, het liefst zonder structuur. De stickers zijn contour uitgesneden en bevatten geen achtergrond. Je kunt de stickers aanbrengen door het transferpapier te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer. Een makkelijke en leuke manier om de kinderkamer of een kindermeubel te personaliseren. De sticker kan je makkelijk plakken waar je maar wilt. Leuk om te combineren met een muursticker.

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram? Heb je een opruimsticker van Meneer Bollie gebruikt, vergeet ons dan niet te taggen op Instagram @meneerbollie #meneerbollie.