Iconen opruimstickers

Een speelse manier van opruimen lukt zeker met onze opruimstickers. De afbeelding geeft duidelijk aan wat er in de opruimbak zit.

Woorden opruimstickers

Zorg dat je speelhoek er netjes uitziet met onze woorden opruimsticker. Kies uit 3 verschillende lettertypes.

Onze opruimstickers zijn altijd 5cm hoog en passen perfect op de Ikea Trofast opbergbakken. De tekst stickers zijn te bestellen in 3 verschillende fonts (lettertypes).
De sticker is in contouren uitgesneden en heeft daardoor geen wit of transparante rand. Onze stickers worden gemaakt van zelfklevend vinyl van hoogwaardige kwaliteit. 

Onze stickers zijn geschikt voor allerlei vlakke ondergronden, het liefst zonder structuur. De stickers zijn contour uitgesneden en bevatten geen achtergrond. Je kunt de stickers aanbrengen door het transferpapier te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer. Een makkelijke en leuke manier om de kinderkamer of een kindermeubel te personaliseren. Leuk om te combineren met een muursticker.

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram? Heb je een opruimsticker van Meneer Bollie gebruikt, vergeet ons dan niet te taggen op Instagram @meneerbollie #meneerbollie.