Opruimstickers

Zorg dat je speelhoek er netjes uitziet met onze opruimsticker. Je kunt de sticker plakken op een opbergbak, zoals de Ikea Trofast serie of een meubelstuk zoals een speelgoedkist of een kast.

Onze opruimsticker is 16,1cm passen perfect op de Ikea Trofast opbergbakken. De stickers zijn te bestellen in 3 verschillende fonts (lettertypes). De sticker is in contouren uitgesneden en heeft daardoor geen wit of transparante randen. Onze stickers worden gemaakt van zelfklevend vinyl van hoogwaardige kwaliteit. Vandaar dat de stickers van Meneerbollie.nl zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. 

Onze stickers zijn geschikt voor allerlei vlakke ondergronden, het liefst zonder structuur. De stickers zijn contour uitgesneden en bevatten geen achtergrond. Je kunt de stickers aanbrengen door het transferpapier te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer. Een makkelijke en leuke manier om de kinderkamer of een kindermeubel te personaliseren. De sticker kan je makkelijk plakken waar je maar wilt. Leuk om te combineren met een muursticker.

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram? Heb je een opruimsticker van Meneer Bollie gebruikt, vergeet ons dan niet te taggen op Instagram @meneerbollie #meneerbollie.