Tafelstickers

Met onze tafelstickers tover je een Ikea meubel in een handomdraai om tot heel iets nieuws. Gegarandeerd uren speelplezier. De stickers passen op de Ikea Stuva speelgoedkist, de Ikea Sundvik kindertafel, de Lätt kindertafel, de Ikea Kritter kindertafel en de Ikea Trofast speelgoedopberger.

Tafelstickers

Met onze tafelstickers tover je een Ikea meubel in een handomdraai om tot heel iets nieuws. Gegarandeerd uren speelplezier. 

Laat je kind zich uitleven met zijn auto’s, vliegtuigen of poppetjes op de diverse tafelstickers. Je kunt uren speelplezier hebben, vandaag spelen ze dat ze de baas zijn van het vliegveld, maar morgen kan het zomaar een ander verhaal zijn. Doordat de sticker een leuke afbeelding heeft, verander je een saaie speelgoedkist in heel iets nieuws. Hiermee stimuleer je de fantasiewereld van je kind, hoe leuk is dat?

De sticker past perfect op diverse Ikea meubelen. Zo hebben wij stickers in de volgende maten, die passen op de volgende producten

• 59cm x 50cm past op de Ikea Kritter Kindertafel
• 63cm x 48cm past op de Ikea Lätt Kindertafel
• 75,5cm x 49,5cm past op de Ikea Sundvik kindertafel
• 90cm x 50cm past op de Ikea Stuva/Malad of de Ikea Stuva/Fritids speelgoedkist
• 95,5cm x 42,8cm past op de Ikea Trofast speelgoedopberger

Uiteraard kun je de sticker ook op een andere ondergrond plakken.
Met onze tafelstickers tover je een Ikea meubel in een handomdraai om tot heel iets nieuws. Gegarandeerd uren speelplezier. Onze stickers zijn bedoeld voor de bovenkant van het meubel. 

Met onze tafelstickers tover je een Ikea meubel in een handomdraai om tot heel iets nieuws. Gegarandeerd uren speelplezier. Onze stickers zijn bedoeld voor de bovenkant van het meubel. De tafelstickers zijn geschikt voor allerlei vlakke ondergronden.

Wil je nog meer Ikea meubelen pimpen dan hebben we ook leuk stickers die je op opruimbakken of een speelkeuken kunt plakken. 

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram account?