Brother & Sister strijkapplicaties

Laat zien dat je zoon of dochter grote broer of zus gaat worden. Verras familie en vrienden met deze aankondiging op een leuk shirt. Of laat je kids matchende shirts dragen met onze Meneer Bollie strijkapplicaties.

Little brother Strijkapplicatie

Brother strijkapplicaties

Big sister happy strijkapplicatie

Sister strijkapplicaties

Brother & Sister strijkapplicaties

Onze Brother & Sister strijkapplicaties zijn super leuk om te geven als kraamcadeau. Want de nieuwe grote broer of zus verdient natuurlijk ook een cadeau.

Of gebruik een strijkapplicatie om aan te geven dat er een baby aan gaat komen. Verras een familie en vrienden met een grote broer of zus shirt. Alles wat van textiel is kan je gebruiken in combinatie met onze strijkapplicaties gebruiken, zo creëer je een uniek item!

Het aanbrengen van onze strijkapplicatie is erg eenvoudig.

Onze applicaties zijn geschikt voor gladde stof soorten. De strijkapplicaties zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de applicatie aanbrengen door het de plastic toplaag te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Wil je de instructies een keer door lezen dat kan op onze instructie pagina. Zo weet je zeker dat je strijkapplicatie goed op het gewenste product komt.