Feest strijkapplicaties

Feest vieren is altijd leuk, of het nu gaat om een verjaardag of een feestdag. Met een Meneer Bollie Feest strijkapplicatie maak je deze dag extra speciaal.

1 kaarsje strijkapplicatie

Verjaardag

True love strijkapplicatie

Valentijnsdag

Eerste pasen romper

Pasen

Kruidnoten monster strijkapplicatie

Sinterklaas

Baby its cold strijkapplicatie

Kerst

Verjaardag

Valentijnsdag

Pasen

Sinterklaas

Kerst strijkapplicaties

Shop ook andere strijkapplicaties

Strijkapplicaties speciaal voor alle feestjes. 

Hoe gaaf is het om tijdens de feestdagen je outfit een persoonlijke touch te kunnen geven. Een t-shirt, sweater of een slabber. Op alle stoffen artikelen kun je onze strijkapplicaties strijken.

Tijdens pakjesavond aan iedereen te laten zien dat je fan bent van Sinterklaas. Laten zien dat het je eerste kerst is omdat je nog heel klein bent, het kan allemaal met onze feestdagen strijkapplicaties.

Of als je gaat trakteren op school, dan doe je dat in je eigen shirt. Want wat is er nou leuker dan je eigen gemaakte shirt aan te hebben op een foto voor later.
Alles wat van textiel is kan je gebruiken in combinatie met onze strijkapplicaties gebruiken, zo creëer je een uniek item!

Het aanbrengen van onze  strijkapplicatie is erg eenvoudig.

Onze applicaties zijn geschikt voor gladde stof soorten. De strijkapplicaties zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de applicatie aanbrengen door het de plastic toplaag te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Wil je de instructies een keer door lezen dat kan op onze instructie pagina. Zo weet je zeker dat je strijkapplicatie goed op het gewenste product komt.

Volg jij Meneer Bollie al op instagram?