party time

De feestdagen vinden wij bij Meneer Bollie één van de leukste dagen van het jaar. Of het nu gaat om Sinterklaas, Kerst of Pasen. Voor alle dagen hebben we leuke strijkapplicaties waardoor je deze dag extra persoonlijk maakt.

Birthday boy strijkapplicatie

Verjaardag strijkapplicaties

Eerste pasen romper

Pasen strijkapplicaties

True love strijkapplicatie

Valentijnsdag strijkapplicatie

Sinterklaas strijkapplicaties

Shop ook andere strijkapplicaties

Strijkapplicaties speciaal voor de feestdagen.

Hoe gaaf is het om tijdens de feestdagen je outfit een persoonlijke touch te kunnen geven. Een t-shirt, sweater of een slabber. Op alle stoffen artikelen kun je onze strijkapplicaties strijken.

Tijdens pakjesavond aan iedereen te laten zien dat je fan bent van Sinterklaas. Laten zien dat het je eerste kerst is omdat je nog heel klein bent, het kan allemaal met onze feestdagen strijkapplicaties.

Want wat is er nou leuker dan je eigen gemaakte shirt aan te hebben op een foto voor later. Of verras een familie lid tijdens de feestdagen met een leuke tekst.
Alles wat van textiel is kan je gebruiken in combinatie met onze strijkapplicaties gebruiken, zo creëer je een uniek item!

Het aanbrengen van onze  strijkapplicatie is erg eenvoudig.

Onze applicaties zijn geschikt voor gladde stof soorten. De strijkapplicaties zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de applicatie aanbrengen door het de plastic toplaag te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Wil je de instructies een keer door lezen dat kan op onze instructie pagina. Zo weet je zeker dat je strijkapplicatie goed op het gewenste product komt.