Mama & Papa strijkapplicaties categorieën

Mama strijkapplicaties

Verras de aanstaande mama met een leuk cadeau tijdens de babyshower,

Papa strijkapplicaties

Ook de papa’s verdienen een cool shirt. Leuk als cadeau met Vaderdag of om te vertellen aan je partner dat hij vader gaat worden.

Strijkapplicaties speciaal voor de mama’s & de papa’s

Laat zien hoe trots je bent dat je mama of papa bent. Een t-shirt of een sweater met een strijkapplicatie is natuurlijk een super leuk cadeau voor een mommy-to-be tijdens een babyshower. Op alle stoffen artikelen kun je onze strijkapplicaties strijken.

Maar ook tijdens feestdagen als moederdag en vaderdag is het leuk om een van onze strijkapplicaties te gebruiken. 

Of gebruik een applicatie om aan te geven dat er een baby aan gaat komen. Of verras een familie lid tijdens de feestdagen met een leuke tekst. Alles wat van textiel is kan je gebruiken in combinatie met onze strijkapplicaties gebruiken, zo creëer je een uniek item!

Het aanbrengen van onze  strijkapplicatie is erg eenvoudig.

Onze applicaties zijn geschikt voor gladde stof soorten. De strijkapplicaties zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de applicatie aanbrengen door het de plastic toplaag te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Wil je de instructies een keer door lezen dat kan op onze instructie pagina. Zo weet je zeker dat je strijkapplicatie goed op het gewenste product komt.