Naam strijkapplicaties

Je eigen naam op een romper, shirt of sweater, hoe gaaf is dat! Kies jij voor een letter of een naam?

Strijkapplicaties met je eigen naam.

Hoe gaaf is het om een shirt aan te hebben wat bijna niemand anders heeft. Een t-shirt, sweater of een slabber, op alle stoffen artikelen kun je onze strijkapplicaties strijken.

Je eigen naam, een letter of een bijnaam, we hebben diverse designs waarmee je je eigen creatie kunt maken, het kan allemaal met onze naam strijkapplicaties.

Want wat is er nou leuker dan je eigen gemaakte shirt aan te hebben op een foto voor later. Super leuk om cadeau te geven als kraamcadeau.
Alles wat van textiel is kan je gebruiken in combinatie met onze strijkapplicaties gebruiken, zo creëer je een uniek item!

Het aanbrengen van onze strijkapplicatie is erg eenvoudig.

Onze applicaties zijn geschikt voor gladde stof soorten. De strijkapplicaties zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de applicatie aanbrengen door het de plastic toplaag te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Wil je de instructies een keer door lezen dat kan op onze instructie pagina. Zo weet je zeker dat je strijkapplicatie goed op het gewenste product komt.