Meneer Bollie is gek op verjaardagen. Laat zien dat jij jarig bent met behulp van onze verjaardag strijkapplicaties. Of het nu gaat om je eerste verjaardag of je hebt er al heel veel gevierd, Voor alle leeftijden hebben we leuke strijkapplicaties waardoor je deze dag extra persoonlijk maakt.

Shop ook andere strijkapplicaties

Strijkapplicaties speciaal voor de jarige.

Hoe gaaf is het om op je verjaardag aan iedereen te laten zien dat je jarig bent. Met onze Birthday strijkapplicaties gaat dat zeker lukken.

Want wat is er nou leuker dan je eigen verjaardag shirt aan te hebben als je gaat  trakteren op school. Tijdens het verjaardag feestje met je vriendjes en vriendinnetjes. Of op de grote dag zelf. Leuk voor op de foto als aandenken voor in het fotoboek.

Het aanbrengen van onze  strijkapplicatie is erg eenvoudig.

Onze applicaties zijn geschikt voor gladde stof soorten. De strijkapplicaties zijn contour gesneden en bevatten geen transparante randen. Je kunt de applicatie aanbrengen door het de plastic toplaag te gebruiken, hierdoor gaat het aanbrengen makkelijk en in 1 keer.

Wil je de instructies een keer door lezen dat kan op onze instructie pagina. Zo weet je zeker dat je strijkapplicatie goed op het gewenste product komt.