Waar keukenstickers plakken?

Waar keukenstickers plakken?

Heb je een Ikea Duktig speelkeuken dan is het super leuk om deze een beetje aan te passen. Waar kun je de Meneer Bollie keukenstickers allemaal plakken? Het antwoord is makkelijk, wij hebben stickers voor de voor- en achterkant van de keuken.
Dat Meneer Bollie helemaal verliefd is op de Ikea Duktig speelkeuken dat is intussen wel duidelijk als je op onze site kijkt. We hebben veel stickers speciaal voor het keukentje en maandelijks komen hier nieuwe stickers bij.

Ikea duktig speelkeuken

Ga jij helemaal all the way door te verven en een thema sticker te plakken op de achterkant van de keuken. Of pak je het liever kleiner aan?
Heb je geen zin om de keuken helemaal te verven en het groots aan te pakken. Met de enkele stickers aan de voorkant van de keuken kun je de keuken ook al veranderen.

Hieronder een opsomming van alle categorieën waar we stickers in hebben.

  • Achterkant set stickers
  • Achterkant losse stickers
  • Deurstickers
  • Deurstickers met naam
  • Losse onderdelen stickers

Achterkant set stickers

Onze keukensticker sets zijn bedoeld om op de achterkant van de keuken te plakken. Draai de keuken om en zo creëer je de ijskraam of snoepwinkel voor jouw kleine mini. De stickers zijn geprint en bestaan dus uit 1 geheel. We hebben vele thema’s waar je uit kunt kiezen, van een Donut kraam tot een bloemenwinkel, allerlei thema’s hebben we in het assortiment.
Omdat onze keuken stickers speciaal door Meneer Bollie ontworpen zijn zal je ze niet snel ergens anders tegen komen, zo heb je dus ook nog een uniek keukentje. De keukenstickers passen in de boven en onder vakken aan de achterkant.

Icecream time keukensticker

Achterkant losse stickers

De 2 vakken aan de achterkant zijn standaard wit als het keukentje koopt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een tekst in de boven- of ondervak te plakken. Onze achterkant losse stickers zijn speciaal voor in 1 van die vakken en passen dus altijd. De stickers zijn gesneden en hebben geen witten rand erom heen. Je kunt altijd kiezen uit diverse kleuren vinyl.

Chef naam keukensticker

Deurstickers/Deursticker met naam

Staat het keukentje tegen de muur aan, dan kan je er ook voor kiezen om een leuke deur keukensticker op het rechter deurtje aan de onderkant te plakken. Dit kan een leuke quote zijn of een afbeelding. Maar ook kun je het geheel een persoonlijk tintje geven door te kiezen voor een deursticker met de naam van je kindje. Ook deze stickers zijn gesneden en hebben geen witten rand erom heen.
Je kunt altijd kiezen uit diverse kleuren vinyl.

Losse onderdelen stickers

De losse keukenstickers die wij verkopen bij Meneer Bollie zijn ideaal om de keuken met op te vullen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld magnetron knopjes of een ovenrooster. Zo geef je nog meer beeldvorming aan de fantasie van je kindje. Ook deze stickers zijn gesneden en hebben geen witten rand erom heen. Je kunt altijd kiezen uit diverse kleuren vinyl.

Ovenrooster

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel bij alle Duktig keukenstickers online op Meneerbollie.nl

Volg jij ons al op onze Meneer Bollie Instagram? Heb je een Ikea Duktig keuken gepimpt met onze keukenstickers, vergeet ons dan niet te taggen op Instagram @meneerbollie #meneerbollie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *