Het idee voor Meneer Bollie is ontstaan toen ik zelf opzoek was naar leuke items voor mijn eigen zoontje, voor in de babykamer. Ik kon niet goed vinden wat ik zocht, nou dan maak ik het maar zelf dacht ik destijds. dat werd zo leuk ontvangen dat het idee om een webshop te beginnen snel geboren was.

Meneer Bollie is een spruitje!

Maar wie en wat is Meneer Bollie nu eigenlijk? Iedereen kent het wel, je kind noemt een bepaald product bij een andere naam, zo heten bij ons in de familie boterhammen bobo’s en is een komkommer een kwamkwammer. Zo onstond ook de naam voor onze shop. Bollies zijn namelijk spruitjes, dit vonden wij zo schattig klinken, dat dit ons als eerste binnenschoot toen wij een naam zochten voor onze shop. En zo is Meneer Bollie geboren.

Baby en kinder producten vinden wij zo leuk, ze zijn leuk om te geven als cadeau maar het is ook een feestje om ze zelf te shoppen voor je eigen mini.
Goede service, betrouwbaarheid, betaalbaar en een leuke collectie dat is wat wij zochten in een webshop.
Bij Meneer Bollie shop je de leukste stickers en posters voor de baby of kinderkamer. Hippe strijkapplicaties voor op kleding. Sinds kort hebben wij ook raamborden aan ons assortiment toegevoegd, zo kun je op een originele manier een geboorte of een wedding aankondigen.

Heb suggesties, een vraag of wil je ons een tip geven, stuur ons dan een mailtje op info@meneerbollie.nl

 

Groetjes,

Roxy