Meneer Bollie is een spruitje! meneer bollie hallo

Het idee voor Meneer Bollie is ontstaan toen ik zelf opzoek was naar leuke items voor mijn eigen zoontje, voor in de babykamer. Ik kon niet goed vinden wat ik zocht, nou dan maak ik het maar zelf dacht ik destijds. Dat werd zo leuk ontvangen dat het idee om een webshop te beginnen snel geboren was.
Ik vergeet helemaal mijzelf voor te stellen. Ik ben Roxy (39 jaar) en woon samen met mijn vriend en zoontje in Rotterdam.


Maar wie en wat is Meneer Bollie nu eigenlijk?
Iedereen kent het wel, je kind noemt een bepaald product bij een andere naam, zo heten bij ons in de familie boterhammen bobo’s en is een aardbei een aardbei-ja.
Zo ontstond ook de naam voor onze shop. Bollies zijn namelijk spruitjes, dit vonden wij zo schattig klinken, dat dit ons als eerste binnenschoot toen wij een naam zochten voor onze shop.
En zo is Meneer Bollie geboren.

 

Goede service, betrouwbaarheid, betaalbaar en een leuke collectie dat is wat wij zochten in een webshop.
Bij Meneer Bollie shop je de leukste stickers voor kids.
Wist je dat wij de grootste collectie Ikea Duktig speelkeuken stickers hebben van Nederland. Strijkapplicaties voor op kleding hebben wij voor groot en klein.

In de loop der tijd is onze wedding collectie steeds groter geworden en hebben wij de leukste Pinterest items voor je bruiloft om een zo een persoonlijk tintje te geven aan de grote dag.

Heb je suggesties, een vraag of wil je ons een tip geven, stuur ons dan een mailtje op info@meneerbollie.nl

Groetjes,

Roxy & Meneer Bollie