Knijpfruit wikkels

Op zoek naar een leuke maar makkelijke traktatie, dan is knijpfruit echt een leuke optie, het is makkelijk uit te delen en zeker als je gaat trakteren aan groep met nog veel kleine kindjes is het een leuke keuze. Maar alleen het zakje zo geven dat is natuurlijk niet leuk. 
Meneer Bollie heeft een ruime collectie aan leuke knijpfruit wikkels. De wikkels ontvang je na aanschaf als een PDF die je zelf thuis of bij een printshop kunt uitprinten. Op de PDF staan afhankelijk van de formaat 1 of 2 wikkels. Je ontvangt beide maten. Waardoor er altijd een maat is die past bij je knijpfruit zakje.

Je kunt kiezen uit 2 maten knijpfruit wikkels, klein of groot.
De kleine maat wikkel past perfect op knijpfruit van bijvoorbeeld de Jumbo (huismerk) of de Lidl (lupilu).
De grote maat wikkel past perfect op knijpfruit van bijvoorbeeld Ella’s kitchen of Organix. Maar ook op Danoontje knijpyoghurt.

Je ontvangt dus 1 bestand, maar deze kun je verschillende keren zelf thuis of ergens anders uitprinten. 

knijpfruit

Ga zelf aan de slag met onze printables.

Downloaden, printen en knippen. Dat zijn de simpele stappen die je moet doorlopen om een leuke persoonlijke traktatie te creëren. Bij de boek- of hobbywinkel kan je papier kopen wat net iets dikker is dan normaal print papier. Dit zal je traktatie wikkel net een wat luxer en steviger effect geven. Print de wikkels zo vaak uit als je wilt, knip ze op maat en maak de wikkel vast aan je traktatie. Gebruik een lijmroller tape (van de Action of Pritt) dit zal het maken van je traktaties zeker helpen. 

Let op: De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke product kleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Dit product is een download product, wij sturen je geen daadwerkelijk product per post toe.

Hiep hoera zeemeermin knijp

Knip het wikkel uit, vouw deze door midden en plaats deze over je knijpfruit zakje heen. Een drupje lijm of een stukje tape en je wikkel blijft op zijn plek zitten. Zo heb je op een snelle en makkelijke manier een leuke traktatie voor een verjaardag of een afscheid.

Bekijk hier de collectie wikkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *